Saturday, 15 August 2015

Sabtu

Hai. Selamat hari Sabtu!

Japgi nak gi open house tapi tadi tengahari sempat masak nasi minyak lauk ayam masak merah. Hehhe. Selalu buat gulai ayam, tapi tahu je la si kecik bangun sebelum sempat buat lauk. Kita buat yang mudah je la. Dah la gulai tu hanya akan buat bila masak nasi minyak je, sebab laki iols kurang ngam masak gulai gulai ni. Huhu

Sabtu memang jadi hari lunch kat rumah, dan biasanya Ahad family day, which is jalan jalan time hahah. Tapi esokk----suami ada main game bola pulak. Sakitt je hati aku, dah Ahad je dia free all day, boleh pulak nak main bola bagai. Pfffftttt. Dia ajak pergi, tapi macam biasa la aku malas nak berpanas bagai, tapi bila dia kata esok Fahrin Ahmad join game dorang, ape lagi. Terus on la! Hahhahaha.

Terus kena jelingan tajam hilang manja dah. Hahhaha.

Bye

No comments: