Sunday, 17 May 2015

Danisy Dimasyqi

Hai.

Danisy Dimasyqi - tokoh islam yang bijaksana

Mohon tak terbelit lidah menyebut since mak dia pun kadang tergeliat lidah jugak la sikit. Bhahahha.

Nama Danish tu kita ngn suami dah start panggil since baby belum lahir pun. Tapi bila suami bertekak dengan bapak mertua kata Danish, 'sh' yang hujung tu dah takde dalam bahasa melayu, dia ganti dengan 'sy'. Jadi la nama Danisy. Risau juga kalau nanti ada yang panggil 'Danisi' bahahha.

Kalau orang tanya nama anak pun mak dia ni senang sebut Danisy je, sebab kalau sebut nama kedua dia tu semua macam terpinga. Kena ulang lagi. Hahhaha.

Makin hari makin bapaknya. Mak dah jeles la taktau which part is his mom. Adui. Umi kata, 'mu tukang bawak je Ngohh, lain sume dia kutip daddy dia punya' iskkk. T_T Redhaaaaaa.

Oh ya, hari ni dah 28 hari berpantang. Tak sabar nak graduate. Bahhaha. Ok byeee.

Danisy Dimasyqi
7th May 2015 | 2.71kg | 7:07pm

7 is his lucky number kot? Hahha

Alhamdulillahhhh :)

**gambar tu few hours lepas keluar labor room**

No comments: