Monday, 13 April 2015

Final Cravings #3 : Ayam Penyet Wong Solo

Hihi. Ayam penyet Wong Solo ni memang dah jadi favourite kita pun. So sebelum bersalin memang dh request siap siap nak makan ni.

Semalam sanggup alas perut ngan roti je pagi tu, lepas tu settlekan few things, beli barang dekat Watsons & Jusco sebelum suami tanya nak makan kat mana. Dia ingat kita nak makan kat Jusco je hahhaha. "Bangi.." kita jawab. "Ohh, nak Wong Solo? Ok jomm" hahhaha. Baguss. Dia pahamm.

Berdesup ke Wong Solo Bangi, puaskan nafsu makan sebelum bersalin hikhik. Tadaaa..

Kita punyaaaaaaa
Suami makan ayam bakar, dia cannot tahan pedas hahah


Chicken Wingggg

Ayam Penyet Wong Solo also CHECKED! Yayy alhamdulillah.

Tinggal lagi satu je, harapnya sempat la mihihi.

Oh ya lepas tu beli barang dapur sikit, teringin pulak nak makan sayur labu air. Eleh bukan makan sangat, nak kuah dia je. Lauk kampungg. Goreng ikan, sayur labu air pastu budu. Ohhh perfect day hari ni dah la tak gi kerja hahhaha.

Baby pun sibuk nak masuk gambar hahah
Rehat jap sementara tunggu pukul 5, nak masakkan ketam sebab suami pulak teringin nak makan lepas dia balik kerja japgi. Hihihi.

Bye =)

**Nervous pulak bila tgk kwn2 org sekeliling yg dh bersalin, sorang tu sama due date ngn kita pun dah selamat bersalin semalam. Aaaaaaa

No comments: