Wednesday, 1 April 2015

Final Cravings #1 : Dip n Dip IOI Mall Putrajaya

Haha. Gedik tak siap ada final cravings? Hahha. Kita bagitau suami, kita punya wishlist before bersalin. Bukan wishlist kot, food list la senangg. Haru kejap suami nak tunaikan list yang makin hari makin i update tu. Hahha. Dah la ada timeline. Sebulan lebih je ni, kata before beranak kann. Kehkeh.

So semalam, suami tunaikan permintaan pertama. Nak makan Dip n Dip. Hihii. Maka ke IOI Mall Putrajaya la kita, demi tekak isteri. Saje je gatal mengidam benda alah tu lagi pulak suami pun hantu coklat kan, mari kita sangkutkan nafsu makan dia kat Dip n Dip bahahha. Gigih kita google kat mana nearest, pastu kat floor berapa kekekke. Sampai kat IOI tu menonong cari level Magnum. Sebab Dip n Dip duk satu level ngan Magnum. Oh ya, kalau nak makan Magnum tu elok la datang malam weekdays kot sebab semalam takde pun orang beratur macam weekend selalunya. Pfffttt.

Laju je kaki melangkah, sampai suami tegur "Jalan slow sikit boleh?" Hahhaha risau la tuu bini dah sarat tapi jalan macam nak berlari. Suami ikut je sampai la kita jumpa Dip n Dip. Woahh terkagum jap dengan diri sendiri sebab selalunya kita memang fail cari kedai dalam mall ni bahahha. Dari dalam mall tu, Magnum duk sebelah kanan. Nak gi Dip n Dip jalan je terus ke sebelah kiri. Kedai dia kat luar, semua tempat makan luar tu. Huhu.

Sedapppp suami kata. Boleh datang lagi. Tapi harga telan ailio sikit la hahhaha. Kata premium chocolate kannn. 6 bulan sekali kita gi ehh. Kahkah. Lagi lagi dah start gst ni. Hihihi.
Jadiiii....Dip n Dip ----- CHECKED!

Dah boleh cross dalam list. Seterusnyaaa? Next entry pulak lepas dah tertunai nanti. Wehoooo.
Thank you suami! Kihkih


No comments: