Wednesday, 17 December 2014

We are Expecting :)

Sepatutnya nak karang entry ni Ahad lepas, tapi masa tu suami demam lagi. Hati risau, memang tak boleh nak buat apa. Tapi tu la, cukup 7 hari, tgh2 malam badan suami dh cooooool je sepanjang malam. Get ready jugak kalau malam tu dia demam lagi, tapi alhamdulillah. Genap demam dia 7 hari. Pheww. *lap peluh* Kita dah siap mandi pagi Isnin tu tengok dia dah kelip kelip mata, senyum. Amboihh. Jarang macam tu. Selalu terbongkang lagi. Haha. Dia happy sebab dah sihat. Legaaa sangat. Hihihi.

Ramai yang cakap dia demam sebab nak dapat baby. Haha. Ada jugak ofismate yang cakap dia demam sebab kita takde alahan teruk. Suami sayang isteri lebih kata orangg. Mihmih. Yup, we are expecting! 5 months already, 20 minggu. Ehh ada longgggg story masa awal awal tahu pregnant hari tu. Huhu. Nanti kita share eh.

Yang penting sekarang, kita dah excited sangat. Excited since the first time i met him/her, masa tu about 12/13 weeks kot, gi scan. Suami memang dah excited lama, isteri je lambat rasa. Kikikiki.

Alhamdulillah, syukur.

Love!

No comments: