Wednesday, 31 December 2014

Buku 2015

Yahuuu. Balik awal hari ni. Bos bagi pelepasan balik pukul 4.30 petang. Masa ni dah siap masak namblas jenis lauk pun untuk suami tersayang. Hahhaha over!

Hehe last entry tahun ni. Blogger suam kuku gini la, sendiri tulis sendiri baca. Mihmih. Hopefully tahun esok (boleh gitu?) dah jadi makin matang la, dari segi perangai, cara menulis. Kehkeh. Kata nak jadi makkkk kan. Tapi suami pun tak matang jugak acano? Tu duk ralit main game angry birds stella pulak. Menyesal introduce! Blerghh. Hahha.

Hihi. Suami dah booking tiket wayang, japgi nak gi la pastu boleh usha usha kalau dapat beli seluar dekat Jusco lagi dengan harga RM12? Hahaha. Kata ada sale. Hihi.

Tapi tu la dalam kita happy ni ada ramai yang sedih. Tak sanggup tengok mangsa banjir, rumah hilang transport hanyut ke mana. Innalillah. Belum lagi kes Air Asia tu. Tak sanggup T__T

Jom buka buku baru? Conteng yang indah indah je start esok. Insyaallah. Mihmih.

Bye!

No comments: