Thursday, 9 October 2014

Birthday Suami

Raya haji hari tu, 5hb Oktober adalah birthday suami jugakk. Hihi. Tapi kann, memang tak sempat buat surprise pun sebabnya iols busy nak sambut raya. Wahaha busy sangat aih. Sorryyy =)

Dia dah la tidur awal malam tu, kite rilekss je tunggu jam dua belas. Dah tepat jam 12, kacau dia tido kejap. Bisik kat telinga je hahhaa. Dia celik kejap cakap thanks ailebyu ailebyu kejap pastu sambung tido. Tapi isteri tiba tiba sebak sendiri sebab masa birthday hari tu suami beria surprisekan kita tapi kita ni...hm hmm. Hahha. Takpela nanti settle semua hal sekarang ni kite celebrate birthday awak okayy darlingg boy? Ecece.

Huahuahua. First birthday sebagai suami, tapi istewi buat derk je, kasih sayang cukup la kot. Bahaha. Mati la next year dah takde surprise huwaaaa.

Dear suami kuat berdengkur hahha, selamat hari tua, moga tabah layan bini yang homey manje gedik merajuk tak tentu pasal ni. Muah ciked bye! Eh, semoga sihat, panjang umur, dan kaya selalu ye. Hahahha.

Tataaa =)

No comments: