Sunday, 12 October 2014

Beef Patty

Wehee sementara tunggu suami urut kaki ni, sebab mata pun macam dah layu, update blog la kejap. Mihmih.

Jumaat hari tu, tengah buat kerja tetiba pulak teringin nak makan daging burger bakar yang juicy muicy tu. Eceh. Sebab selalu kalau pergi burger bakar tu aku memang tak makan burger pun, scary lorr. Tinggi hahaha. Dia aje la yang suapkan daging tu kat kite.

Bagitau la dia kata balik kerja kang nak terus pecut gi makan 'beef patty', pastu dia tanya aku balik, mana tu 'beef party??' HAHAHA. Beef party sangat awaknyee. Patty la. Iskkk. Pastu tanya pulak beef patty tu cemaneee, hahaha. Ok la ok, kampung language la, daging burger je abang oii. Iskk. Baru nak feeling ngada sikit makan beef patty, padahal daging burger je punnn. Boleh gitu? Kehkeh =p

Balik kerja terus gi cari beef patty tu, aku diam je dengar dia order. Memula macam dengar macam nk tersasul jugak jadi party. Lahaii lahaii. Kelako sungguh. So pasni kalau sebut patty lagi rasanya dia tau la kot. Japgi kang daging burger Ramly tu pun dia panggil beef patty jugak masak laaa. Hahahha.

Eksyen punya pasal, order 2 ketul benda alah tu, makan satu dah full. Konon nak balik makan kat rumah, sudahnya ke tong sampah jugakk. Adoii suka nau membazir. Iskk.

Lain kali kita gi makan crabby patty pulak ek? Macam dalam kartun spongebob tu. Wahahaha.

Bye -______-

No comments: