Monday, 11 August 2014

31 Julai 2014 : Jadi Isteriii :)

Salam semua!

Wohoo almost sebulan tak update. Iols busy gila, bukan busy nak raya. Busy fikir majlis kahwin pada raya ke 4 hari tu. Raya aku taun ni gaya bibik je hahah. Kain batik, tudung sarung. Kerja buat air je kat dapur hoi. Lantak la. Baju raya pun takde..eh ada sepasang. Si dia belikan kihkih.

Cut short, raya ke empat bersamaan 31 Julai 2014 saya dah jadi istewi wiwiwiw. Heheh. Alhamdulillah, sekali lafaz je boleh terus peluk haha :p

Short update dulu tau sebab aku update pakai fon je..tunggu gambar siap baru nak buat entry proper. Mihmih. Tak tau la bila gambar ready ataupun bila gambar ready aku pulak malas nak update. Kahkah.

Ok la babai istewi nak prepare bahan masak suami i request nasi goreng pulak dinner malam ni. His first request! Haha. Dah la hari ni suami dah start kerja aku saje amik extra satu hari alasan nak berehat sangat haha. Padahal dah malas. Lemau. Kihkih.

Jom google resepi. Phew. *peluh*

Babai
-Istewi santek angat kehkeh.

No comments: