Monday, 3 March 2014

First Entry for 2014

Biamillahirrahmanirrahim.. Yayy, for the first entry in 2014! Wahhh. Menggigil jari tau ketagih nak update tapi tu la duk tahaaaaannn je. Why now? Heheh. This year most important resolutions makes me promised myself to not blog until it's achieved. So why blog today??


Because I am now EMPLOYED! Alhamdulillah :)


Hah, itu la bendanya so called most important 2014 resolution. Hahah, mesti kena employed dulu! Haah, dah janji ngan diri sendiri taknak blogging sebelum dapat kerja. Hehe. Akhirnya, cita cita tu tercapai, walau lambat sikit tapi it's worth waiting, I must say. Dia bagi rezeki yang kita tak jangka. After a few ups and downs, finally this is it. Am the happiest girl on earth. Praises to Him :)

Interviews experience? Walaweh, boleh tahan kot. Haha. Takpe, gonna blog about it nanti sebab dah macam macam experiences yang rasa. Hihi. Dah pergi interviews dalam 7-8 camtu kot, dapat 3 tapi decline offers ngeh ngeh. Takpe, nanti cite kenapa ye. Siap kena perli tu pasal interviews banyak kali tapi tak kerja. Amboii sedap jeeee. Takde benda nak cakap kot? Hihii.

Ok ok, so sekarang dah boleh blogging as usual, nanti kita marathon la entry entry lama tau. Kita banyakk benda kita dah draftkan, tunggu publish je, yela sebab dah janji kat diri sendiri kan. Maka pasrah la nanti satu hari 10 entri. Wahahaha. Kau ado?

All in all, alhamdulillah, good starts walau lambat. Towards more goal achievements this year, if Allah wills it. Aminn.

Have a blessed 2014 people! :) hee, lambatnye wish.

No comments: