Saturday, 14 December 2013

Gelak Ikhlas

Heheh. Tadi kita sembang dengan Nunang, masa dia otw balik kerja. Pastu dia kata nak gi The Mines, amboiii. Jalan sakan kalau sorang. Nampak la tak suka jalan ngn kitewwww.(-_________-)

Masa tu aku tengah usha something kat fb, kebetulan ada latest update. Bagus sangat sebab memang tunggu their latest updates. Gittew. Tengah syok tengok new pics yang dorang upload, sekali tenet iolls buat hal. Sakit pulak hati kita! Hehe. Dah la tengah semangat, tup tup dapat view 2 pics je. Hoheh. Peningg aa!

Tengah sembang tu teringat la pasal updates tu. Terus terngadu. Hahah.

"Eh tadi bla bla dh buat latest updates tau, nanti tengokkan, bagitau kite tau"

"Oh eh? Takpe nanti balik kita check yee"

-----------------BALIK RUMAH---------------

"Dah cek takk? Cepat la pelisss, tak sabar"

"Oo, yg ni ke. Bla bla bla" (baca detail updates)

"Ish!! Bukan laa! Tengok mana tuu?"

"Dekat page dia la, tak jumpa pun mcm awk cakap tu"

"Alaaa, tengok la news feed awkk"

"Tak jumpa la kat news feed, banyak benda, serabut"

"Unfriend la semua orangggg!! Follow page tu je"

Amboi lepas tu dia punya gelak memang kaw kaw macam nak pecah gendang tinge gegirl. Hahah. Nampak tak bersungguh aku? Haha suka bagi idea pelik kat dia. Pastu dia punya gelak tu memang ubat la weh. Because I could laugh uncontrollably too bila dengar dia gelak ikhlas. All out. He's laughter is my therapy. Hehehe.

Pastu dia gtau dia nak keluar jap jumpa kawan, aku menyakat la. Kata taknak layan aku la, cepat je bila kawan ajak kuar la etc etc. Kadang alasan aku macam takleh pakai gak, tu yang buat dia gelak aje, gelak huru hara. Paham tak? Huru hara sebab aku buat dia serba salah. Mihmihmih. Tapi ada la pujuk aku kata "nanti kita cek balik yeee". Hahaha

Dua tiga hari ni, Nunang suka guna yee kat belakang tu. "Nanti kita beli yee" "Japgi kita kol yee" hahah. Buat aku tak jadi nak merajuk ke apa ke. Sebab macam tuwitt hangat. Kahkah. Buang tebiat kot. Hahahah.

Oh ya, td jawab test mental age, aku dapat umo 15 je. Hhahaha. Terus Nunang kata "oo..patutla, budak budak lagi. Padan la.." Pfffftt. Nk kata aku tak matang la tu. Ugh. Padahal dengki sbb kita young heart! Heheh

Bye. Hihi!

No comments: