Tuesday, 3 December 2013

Awalnyaaa tido!

Aku bukan merungut tau, tapi cuma geram sikit. Sikit je. Hehehe. Semalam la, memula Nunang call, aku tak perasan. Lepas aku dah perasan miscalled tu, aku whatsapp la dia ni. Kata sori tak perasan yada yada kan. Dia okay je, sebab dia tengah main game. Huhu.

Whatsapp tetap gak balas, pastu tetiba kata dia dah penat main game, asyik kalah je. Wahahaha. Elok je timing tu, aku buat luahan perasaan sikit kat dia. Biasala aku, nyamuk gigit pun aku ngadu tau. Kahkahkah. Tamporr!

Tengah syok beremosi tu, aku perasan la tenet aku macam selowww gila kan so lambat sikit la. Tau tau dia last reply aku jam 10:24 , aku 10:29. Lima minitttttt je. Dia terlelap sampai pagi hoiiii. Iteww belum habis luah perasaan pun lagi. Huwaaaaa. Gewwan.

Pagi ni macam biasa la dia morning aku. Selalu 'morning syg' tapi sebab dia rasa bsalah tertido semalam maka banyak sikit la 'sori' 'tak sedar tertido' 'pagi ni baru sedar' yada yada. Aku reply nak tak nak je. Hahhaha. Padan muka. Menggelabah!

Hm, aku tak marah tau dia nak tido awal, sebab hari tu aku dah kena sound ngn dia kot pasal ni. 'tdo awal pn marah' gittew. Takpela, kita tunjukkan geram tu sikit je la. Hmmmmm. Aku paham je sbb dulu masa praktikal, kan dah macam kerja, mmg la penat. Tido awal je, tapi at least aku gtau la kata nk tido kann. Ni tgh ngadu air mata darah kot, boleh tertido?

Hmmm. Gegirl sedih laaaaaa. Tido la tido lenkali malam malam tu main game je, takyah gedik nk whatsapp bagai. Ugh. Nyampahh. Hahahaha.

Bye.

No comments: