Thursday, 21 November 2013

Usik Nunang!

Hi!

Heheh aku kan jenis pompuan gedik yang selalu mintak perhatian melebih lebih. Haha kalau kurang perhatian kang aku merajuk la. Sesuatu sangat kan.

Semalam sebenarnya aku taknak layan Nunang sgt tau sbb apa tah, emosi tak stabil biasa la bulan nak datang menjenguk kan. So aku layan endah tak endah la tau. Hihik jahat gile.

Lama lama aku macam alaa tiaaannn plak kat dia tak salah pape pun dpt layanan mcm nak makan kaki je. Terus rasa bersalah tau, dah la aku ni kalo time2 pms ni sukaa sangat nk buat dia sakit hati etc etc pastu aku gelak puas hati. Ee mmg sesuatu la aku ni. Blame the hormones! Haha.

Weekend ni kan aku nak g KL, memula sombong taknak bagitau Nunang, tp dia dapat tau jugak sbb dia kan PA aku, selaluuu cek email aku tau. Hahaha. Gewwan je. Nasib aku ada second email boleh la nk menggedik ke opps.

Nunang asyik la tanya aku nak datang bila, kejap aku cakap Sabtu pagi, pastu Sabtu malam, pastu Ahad la Isnin la. Pastu aku gelak wahahaha. Diam je Nunang aku tau, dia sabaaar je. Lepas buat jahat tu aku macam eh aku bukan ada sape sape nk mintak tolong kat sana, sape nak amik aku nanti, sape nk booking hotel sape nak belanja aku makan kan?

Taknak la nampak taktau malu sangat nak mintak direct je suruh dia booking hotel kan, aku cari la idea yang kelakar sikit hehe. Haha. Menjadi gak la sebab Nunang gelak tau dgn cara aku tu walhal td dia mcm dh give up ngan aku. Emm aku kan homey. Wiwiwiwi. Tgk gambar bawah sebab aku update ngn phone je ni so gambar tu aku taktau cane nak drag kat sini. Hahaha.

Tp kannn, keburukan buat kelakar macam ni, bila aku nak request benda lain, dia suruh buat surat lain. Aku mcm? Pffffftt. Kuwasamm punya Nunang, ngadaaa je over dari aku lg! Hahaha.

Kbye!

No comments: