Monday, 18 November 2013

Konvo Part 3


Hi! Jumpa lagi dalam segmen konvo part last. Bhahaha. Nasib baik aku tak buat pre convo kalau tak mesti sampai part 4 pulak. Hehehe. Entry kali ni aku suap gambor candid ler pulok. Hehe. Tapi kan, aku peratiii gambo aku semua dengan orang yang sama je. Aku pun tak tahu mana semua orang lain hilang. Yang pasti aku pun duk sibuk rushing nak balik jugakk. Hahaha. 

Aku perasan semua gambor yang Nunang snap hari tu semua aku tengah senyum je. Happy benor. Hahaah. Layan je la. Hahahaha.



























 
 Hehe kejap je rasa masa berlalu. Dulu masa nak lompat dari Diploma terus masuk Degree tu, Abah macam berat hati sikit. Sebab dia kurang yakin anak anje dia ni nak duduk sendiri, plus jauh dari dia dan dia takut kalau iolls tak buleh carry.

Tapi tu la, berusaha jugak yakinkan Abah Umi, your daughter can do it and so i struggle to prove it. Alhamdulillah. Tanpa berkat doa Abah dan Umi yang berpanjangan tu, tak tau la dapat rasa ni ke tak. hehe. Thanking them for the continuous supports, continuous money hahahha. Love them to the moon and back! My pillar of strength, my life support system, Encik Mohd Adrus bin Ibrahim dan Puan Zaidah bt Ibrahim. Muahhhh. Tayanggg angattt.

Pastu kan, thenchiuuu jugak kat ex-bf kite, hehe yg sekarang dah jadi Nunang kite sbb selalu motivate kite. ehehhe. Kadang kadang kita kata takleh buat, dia kata kite boleh. Terhawuuu. hahaha.
Pastu selalu tadah tinge dengar kite ngadu makanan tak sedap la, lecturer bagi assignment banyak la, bertumbuk ngan kawan la. heheheh. Tenchiuuu Nunangg mashaamm, lobiuuuu.

Tamat cte konvo ai, byee.

No comments: