Thursday, 17 October 2013

Kenpius

Haha, lepas aku post entry baru petang tadi, macam biasa orang yang sukaaaa baca aku update adalah dia.

So lepas dia baca, dia wassap aku,

"Kenapa Man? Hari tu nunang"

Haha, aku pun tak tahu la kenapa sebab memang aku tak tahu nak bahasakan apa kat dia ni dalam blog aku. Hahah. Kalo panggilan kat luar ni aku tau la, kang aku tulis dalam blog ada yang muntohh. Gituuuu.

Haha, suka la eh mana mana pun. Sekarang nunang, kang dah kawen aku tukor jd laki, kang dah beranak pinak aku bahasakan ayah je la. Hahaha. Ok jauuuh sangat dh. Penat la asyik kena tuko, boleh gitu?

Ok bye!

No comments: