Monday, 21 October 2013

Anak Dara Cantik

Nahh kauu, hari ni marathon entry aku. Hahah. Sebab aku nak kenakan orang. Hua hua hua.

Lepas sekolah menengah dulu, aku memang jarang gile jumpa member lama. Jap, boleh bilang kot. Masa ambik result SPM, dengan join dorang gi sekolah masa dorang dah habis matriks. Gittew. Aku tak masuk matriks pon, sebab I is tak pandai macam dey olls. Haha. Plus, kalau ada dorang buat reunion ke iftar ke, aku jenis tak follow sangat, bia la bia laa. Bukan apa, satu sebab, aku malas nak dengar orang cakap aku gemok sebab masa sekolah dulu elok je iolls maintain 48kg, sekarang jangan tanya. Hahaha. *sebab tak munasabah*

Lepas tu pulak sekarang ni most of us dah habis belajar, ada yang dah kerja pun, ada lagi yang belajo bertingkat-tingkat. Gituu. Yang dah kahwin pun ada, yang nak dapat baby pun ada, yang gatal nak kahwin pun jangan cakap la, ramaaai. Aku termasuk sekali. Bahahaha.

Dorang ni bila lama nak catch up, sekali dapat ruang bergosip, amboii kemain lagi. Sampai pagi hoi gelak sorang sorang dalam bilik. Semua cite ah kuar, sebetulnya aku la yang banyak ketinggalan, gara gara sibuk bercinta je. Hahahaha. Sekarang semua dah grown ups, jadi anak dara cantik, tinggi tinggi, selim melim gitu. Tahu tahu je bercinta ngan artis uolls. Hahaha. Eh, senior aku jugak. Kema jangan marah ye, karang aku upload video orang nyanyi ‘duniaaaa bukan syurgaaa’ itu. Haha. 

Sebenarnya entry ni aku up saje je nak kenakan dorang. Sebab kan dorang kata aku kuat merajuk, tak mummayyiz katanya. Hahah. Siap korang.

Ada sorang lagi anak dara tu, kemain uolls, naik Volkswagen Golf GTi. Hah, kau ado? Aku tak mamfuuu. Aku naik basikal je kehkeh. Untung naik golf, vroom vrrooom 4 jam dah sampai Singapore dari Terengganu. Eh?? Nanti aku nak suruh nunang beli Golf GTi jugok la, hahahaha. Nak lumbaa. Sorang lagi pulok humble je ngan kereta purba, eh maksud aku kereta antik. Hahah. Nampak sangat dorang ni pandang kereta yee, tengok macam aku, jalan kaki pun boleh. Hahahaha. Mampos kena marah ngan dorang nih. Hahahaha.

Ape aku rasa merepek benor ni? Adehh, ok back on track, masa sebenarnya cepat gile berlalu. Baru je aku rasa berebut jalan gi prep ngan dorang ni, potong line kat dewan makan, berebut beli makan kat koop, nangis sebab homesick, dating tepi watercooler, dating ngan senior. Aku ni yang jadi naqibah sekejap pun sama terjebak. Hahah. Sekali kena lecture dengan senior.  Hoih banyak gile kenangan aku tak mampu nak list kan. Tup tup sekarang ni dah besor panjang cantik, sopan je. Eh tu kalau tengok luaran la, sekali dengar geng ni gelak, atap pun boleh runtuh aku rasa. Hahaha.

Eh, tapi yang best tu couple ngan artis sore sedap ngan naik Golf GTi la. Pergh pergh. Huntonggg aa. Bahhahahaaa.

ni yang baru berdarah manis. hehe.

Ni yang naik Golf terr. Haha
 Okayy, bawah ni semua gambo memori daun pisang masa sekolah duluu.










Maap ye Gossip Girls *sangaaat* aku curi gambar kat group. wahahaha.

Byee.

1 comment:

alyea said...

uduh ak nan..hahaha