Monday, 19 August 2013

J a u h

Assalamualaikum!

Sekarang dah habis belajar, habis praktikal, balik la aku duk kampung ni hah. Sebulan lebih kat rumah tetiba rasa j a u h je dengan dia.

Huhu, yela sebelum ni aku belajar kat Melaka, kadang kadang we olls jumpa jugak. Bila aku praktikal kat KL, lagi la selalu jumpa. Sekarang? Hm, raya hari tu je jumpa. Uwaa. Bukan tak biasa jauh sebab memang relationship aku ngan dia start ngn PJJ. Dari zaman dia degree kat UPM, aku diploma kat UiTM Dungun. Hoii bertabah sangat PJJ we olls. Haha. Tapi masa tu aku dah biasa jauh, sejak memang selalu dekat tetiba kena jauh ni aku rasa rindu. Haha.

Ni semua salah dia la, lepas habis belajar je terus kerja kat KL sana. Haha, boleh salahkan dia? Alaa nak buat cane ni hoii. Kita rindu la hari Ahad hari outing kita ngn dia tu. Ke aku rindu sebab aku dah mula rasa rutin harian aku kat rumah sama je sekarang? Kahkah. Makan, tido. Sampai PB aku pun macam dah ketat je. Eh?

Hew, aku rasa aku redha la dulu kot jauh sikit ngn dia sekarang, kang kalo gaduh takde la dia buat kejutan terpacak depan umah iolls. Heh.

Uwaaaa. Tu la aku. DEKAT, gaduh. J A U H, rindu. Mihmihmih.

Kbye.

No comments: