Tuesday, 9 July 2013

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Assalamualaikum!


Alhamdulillah, selamat datang Ramadhan. Syukur rasanya dapat lagi merasa bulan indah ni. Tapi tu la, 1 Ramadhan kali ni tak dengan family, sobss. Besok lusa nanti balik la yayy. *sedapkan hati sendiri*

Sempena Ramadhan yang penuh barakah ni, iolls nak susun jari mohon maaf pada semua tau kalau ada salah silap ye. Sama sama kita baiki hubungan baik sesama manusia sempena Ramadhan ni. Ehem, hubungan dengan Allah lagi la ye, kena improve. InsyaAllah. 

Tetiba kan malam ni terasa nak makan biskut jakarta. Huwaaaaaaaa. Teringin ohh. Puas la google nak cari, nak order biskut raya tu, tapi sobssss. Hmmm. Favourite tu, tapi sekarang memang susah nak cari. *sigh* Ciss, belum pape dah fikir nak makan kuih raya, eh tapi ni nak makan terus tak nak tunggu raya! Help pelissss. Pening palo nunang, cakap aku ngarut nak makan biskut ni. Heh. Takpeelaaaa :'( Nanti iolls google je mana nak tempah biskut cinonet tu.

sape ada jual ni??

Okayla, selamat menjalani ibadah puasa ya, sama sama kita improve diri kita masing masing. :')

Bye.

ps: Gambar aye Google je tauu. :)

No comments: