Tuesday, 25 June 2013

3 Questions!

Hi!

I'm eager to know few things from him, (to make myself clear) so I asked:


Q: Weekend kan, awk ni type yg suka duk rumah je ke, or jenis yg tak suka duk rumah?
A:Hmm, balance laa. Sabtu rehat kat rumah, Ahad baru outing day.


Honestly I was hoping that his answer would be, "come on, weekend kot, takkan duk umah". Sebab I am the type yg suka jalan, heeheh. Plus okay la kot sbb sekarang every Saturday dia kerja half day. Okay boleh terima. :p Biar la dia rehat.


Q: So nanti lepas kahwin, awak suka mkn masakan saya kat rumah ke macam mana? 
A: Oh..itu kena tengok la nanti awk masak sedap ke tak. Hahaha.


Okay, pfttt. Taknak komen pasal ni, betul plus jujur sangat jawapan dia.


Q: Lepas kahwin kan, perkara apa yang awak teringin nak buat ngn saya? (Dia pandang aku cheeky gak ler, terus aku jawab) Okay, selain tett la. Haih.
A: Oh, hehehe. Saya nk tgk tv ngn awk, just the two of us, atas sofa sambil tgn saya peluk bahu awak.


*speechless* Amagaww sweet gila plak, byk byk benda yang camtu dia terfikir. Hahah. Pastu dia sambung la angan angan dia tu dgn camne layout tv room tu etc. Hahaha.

Ok bye, goodnite Malacca!

No comments: