Wednesday, 3 April 2013

Soulmate Sangatt!

Assalamualaikum!

I become a bit lazy nowadays, and don’t have ample time to update. Hew. Have so many things to write but somehow, as soon as I reach home, I went straight away to bed.*penat sangat* Haha. Even Delly also stranded somewhere with a dust on it! Poor Delly! Last weekend, I was back in my hometown again, where the heart belong. I notice my mom become ‘sweet’ sekarang as she always gives me a last minutes order:

“Hari ni balik ye, MESTI”

Nahh kau, berkejaran si anak mencari tiket balik kampung. So sweet mom. Hahha. KL-TRG dah macam KL-N9 je. Heh.

Semalam iolls terjah *sangat* dia. Sampai je terus angkut bawak pegi Jusco Cheras Selatan, berdesup masuk Watson. Masa kat office lagi dah tak tenang sebab duk fikir nak beli perfume. Hihi. Cari punya cari, takde stok plak dekat Watson situ. Terpaksa redha, hewhew. Tiba-tiba, jeng3.

“Perfume ni ada kat Watson je ke?”
“Aah, kot. Takpela, next time..”
“Tak nak pergi Watson The Mines? Sana besar sikit. Kot la ada..”

Gila kau tak nak?? Tetiba dia ni terlebih sweet semalam. Haa, inilah pekdahnya merajuk. Muehehee. Tak sempat tawaf keliling Jusco, terus pergi The Mines sebelum dia ubah fikiran. Hoh. Makcik shukeee.

Kat The Mines, Alhamdulillah. Mendapat aku hah. Terbang la RM92++ duit beliau. Hahahaha. Soulmate sangatt. (Perfume RM70 je, selebihnya eyeliner dia, eh aku.HIHI)


Its a couple fragrances and he love the smells too! Wangi, sweet sangat. Bak kata promoter tu, Datuk K dan Siti yang pilih bau tu. So kami jadi la Datuk M dan Siti Hanan. Katanyaaa. Kahkahkah. Keluar dari Watson, harusla senyum lebar siap tepuk tangan *tapi tak bunyi* tanda si senah ni happy. Hihihihi. Siap jalan separa melompat,ewahh. Over hah!

Satu step jalan, sekali stop. Dia ni duk busy dengan baby baru dia. Menyampsss sangat. Aku la jadi modelnyaa. Dari dalam Watson lagi. Huntongla hada haby haru, haby hama hia hupa. Heh.
 *tak paham sila SENGAL translate*

mulut tu subjek tuk pic ni

*sibuk*


Sebelum semua kedai tutup, heret lajulaju dia ni gi cari makan. Dan, bila hal makan diserahkan pada dia, mula la buat perangai. Aku perhati je selera berani dia ni. 

"kita makan sushi la"
"kita makan itik goreng la"
"kita makan ramen la"
"kita makan belut la"

Aku: GULP

Umum tahu aku ni jenis takkk berani nak cuba benda baru, terutama makanan. Hahaha, kang tak diterima dek tekak, haru la. Tapi malam tu iolls pasrah bila dia heret masuk Little Wok Kitchen. Huh.

Jakun much??

My first time at Little Wok Kitchen.



makanan dia


stop taking pics! i'll kill youuu
 Hmm, hokey je la makan situ. hehe. Then temankan si dia ni berurut. Penat katanya.. KATANYAA! hahha, saje iolls teman,kang dia berurut batin, haru laa. Hempok kepala ngan botol budu! 

muka layu,mengantukk

 Lepas tu, terus balik rumah. Tapi sebelum tu, ni gambo paling cantik malam tu. hahhahahaha.
(^____________________^)


mata tu takleh blah

oh, conversation with my soulmate a weeks ago! hahhaha.

to be applied after marriage! haha

Bye!!

No comments: