Sunday, 14 April 2013

Ambil Berkat

Assalamualaikum!

*datin style*

Attended a kenduri ealier today with him. Tu pun lepas puas berdrama nak ikut, tak nak ikut. Bukan apa, ai saje je nak anje anje nak tengok kot la awak hajak-hajak hayam je. Haha. Such a drama queen! *sangat* plus, memang stok kena paksa pun join dia ni kalo dia ada program pape. Suka tau tayang ai kat semua orang, tak exclusive gittew. *muntohh*

me style

Dari rumah Along, berdesup balik KL, pakai baju kurung laju-laju dan terus pecut gi majlis orang. Fuhh, nasib baik makanan belum habis! Hahaha. Pengantin tak penting sangat, makan tu pentingg. Hihi. *tadi timbang,pengsan. Okay, besok diet!*




Makan, bergambar, ambil berkat kata orang. Ada yang request we olls duk atas pelamin, tapi we olls tolak cara baik. Takpela, nanti dah tak suwit naik pelamin sendiri. Auww.


his anak buah. ehem

Then, berdesup pergi Jusco, saje jalan kejap, beli sikat. Ku ingat hilang, rupanya elok je duduk dalam bakul kat bilik ni. Hikhikhik. Tu pun dia warning, “hari ni kita kejap je ek,”. Hmm, jalan ngan kawan lelama takpe. Okay foiinnnee.

Dapat Secret Recipe seketul, ngan Oreo pun Mc’Flurry pun cukup laa. Moh la kita balik. Oh, sikat juga.

model dalam lift

model stool

Hewhew. Kalau orang tanya him bila tarikh kenduri, his answer will be,

“InsyaAllah, hujung tahun ni”

Maigoddd! Bia betik banggg.

Kalau orang tanya ai, ni reaksi ai:

next question plissss.. *retiss*

Hahhaaa. Malu kita taw, kita kecik lagi, jangan tanya soklan matured gitu. Aumm.

Cukup meluat??

Ok byee. 

p/s:berkobar-kobar semangat nak buat kerja, tetiba pinky hilang tah gi mana.. uwaaa





No comments: