Saturday, 23 March 2013

Takde Motif =P


Assalamualaikum!

Today is weekend yo! Me terdampar (mcm ikan dugong) kat rumah, doing nothing. Hew. Hujan pulak tu, tadi mata baru je macam nak terlelap, tapi sebab hujan lebat, kilat lagi, guruh toksah cite la tetiba dah segar balik. Takut la iolls nak tido dalam keadaan macam ni. Alone lak tu kat rumah. Haihh. Wish I had my own transport and freely go here and there without menyusahkan orang. Heh. Kang naik bas sampai je Mid Valley ni, tp tu la. Nak balik camne ye? =P

Oh, hari ni banyaakk benda selamat ai telan. Kerepek, chocolates, hotdog, maggi. Mengarut je makan. Nanti la malam kang jalan kat atas tu pergi Old Town pun okay gak. Dapat mee curry ke, nasi lemak ke. Fuhh. Just nice. Lone Ranger sangat aku ni. Hahahha. Along pulak duk sibuk ngajak makan char kuey teow kat Taman Tasik Titiwangsa sana. Pehh, yang ai ni siapa nak layan membawaknya. Duk rumah je la, tgk kartun. Dora the Explorer, Wonderpets. Hihi.

Ouh, minggu lepas dapat makan cheese tart, pergh. Yummayh sangat. Nanti nak order lagi la, sedap sampai nak makan sekali ngan bekas dia boleh? Hahaha. Tak sabar tunggu sorang member tu balik dari Langkawi. I want chocolates! Whittakers Almond Gold pujaan hatiku. Ngehngehngeh. BFF plak tunang hari ni, tapi tu la minggu ni tak balik, aid ah balik minggu lepas. Sobs. Tak dapat nak pergi.  Oh, besok adik-adik nak datang dari Terengganu. Sha and Sophia. Cuti sekolah katanya, nak datang duk dengan Along.




Apa cerita ni, bosan sangatt. Takde motif pun tulis ni haa. *yawn* Hujan, cepatla berhenti. Nak bawak diri ni. Eceh.

Bye=P

No comments: