Saturday, 2 March 2013

Bebel Sikit


WOOOSHH! 

Lambatnya June, penat la praktikal. Hujung bulan je teruja, hantar allowance claim form dan tunggu allowance masuk 2-3 hari lepas tu. Hewhew. Mewah sekejap. Boleh reward diri dengan baju baru, kasut baru, boyfie baru. Eh?? Hehe, tapi belum sempat buat lagi la sebab allowance Januari lepas baru berapa RM je, 3 hari je kerja. Haha. So minggu depan la hantar allowance claim form for February sebab bos takde mehh.. (takde org bole sign) 

=.= 

Kadang-kadang penat sebab banyak sangat kerja, tak sempat nak handle, tapi kadang-kadang gak penat tak buat pape. Mengantuk pun kena hadap juga la PC (purak-purak bz). Adoii. Bangun awal pagi, balik lewat petang. Hmm, kerja sikit dah merungut satu lori, erm lepas belajar nanti nak goyang kaki je boleh bang? Hahaha. Penat parents hantar belajar, takkan nak end up duk rumah je. Hehe. Lain la dapat husband pemain bola yang gajinya RM60,000 per month. Huahua. Besar la demand aku nanti. Nak banglo kat Gita Bayu, tiap bulan nak shopping kat Harrods, tukar hp baru setiap minggu, beli all models of Audi’s (buat pameran kat laman rumah) dan etc. Kahkahkah. Verangan voleyla. 

Bukit Gita Bayu


Harrods

*ahh, meltingg*


Penat hokeyy? 

DANGG. 

June, cepatla datang. Ohh. 

Haa, advisor untuk praktikal pulak dah tau dah. sekali dapat advisor dekat Kampus Alor Gajah. Oh mai, jauh pulak. cemano la nak gi tuh. *fikir*
Dapat lecturer yang aku dah kenal, tapi tu la, tak sure cara dia, rasanya dia ni busy manjangg. 
Haishh =.=
takpela, ikut flow sajaaa.. 

Hari ni weekend, semalam classmate kat Dungun dulu ada tanya free tak minggu ni, nak ajak meronggeng katanya..haha. Tapi sampai sekarang ni tak dapat feedback, tak jadi la tu. Ha, okayla boleh lepak kat rumah je. Sobs. Dia pula busy je minggu ni, merajuk ahh. Camni tiap minggu balik Terengganu boleh? Plus, sebab cuaca tak menentu sekarang, so badan macam boikot tuannya, sakit kepala, batuk dan selesema dan sekarang iolls ada husky voice gituu. Hahha. Makan Cadbury Roasted Almond favourite pun rasa macam pahit je.. tak lalu dah. Sobs =(
 Even Along sekeluarga pun demam. Ciann. 

sape nak?? tak lalu =(

both tak sihat


Bye. 





No comments: