Saturday, 23 February 2013

Tak Payah Cakap Banyak


Hi!

Lately, I’m quite a touchy girl. Yeah, I’ll become one when the ‘time’ come. Hehe. But overall, it’s a part of me. Huehuehue.

So earlier this night, I went out with him to see someone. I drag my sister too, hehe. By the way, it’s her project. So when he arrives, I stand at the gate, waiting for my sis to unlock the gate. Well, it’s normal for a mom to take some times to prepare milks and related stuff as we are going to membujang tonight. Yeah!! To be specific, I stand at the gate about few minutes before my sis unlock the gate while he is waiting in the car outside the gate.

Then, when I first open the cars’ door, happy me greet him as usual. Of course I put the sweetest smile on my face. 

“wahh, pakai handsome nya pakai kemeja lagi” *smile*
“tak payah cakap banyak la

Pfftttt! Now, salah siapa? I was shocked. Eh? What’s wrong? Of course la lepas kena sound macam tu, don’t ever expect me to talk to you. Oh pleaseee. Tadi kata tak payah cakap banyak kan? haa, memang tak bercakap terus laa.. Sepanjang jalan aku cakap dengan Along je, walaupun kadang-kadang bila aku tanya Along pasal lagu kat radio masa tu, dia pun sibuk nak jawab. Aku buat pekak je.
  *sibuk je macam orang tanya dia* 

Lepas tu mula la sibuk tanya, kenapa tak cakap ngan dia, kenapa cakap sambil lewa, kenapa cakap tak nak pandang muka. Haaa, bagus sangat. 

Nak ajak makan? Sorry, tak berminat. Pergi la jumpa kawan, PERGI. Diorang lagi penting kan. 
*sentap sangat*

Baik balik rumah, sapu pure collagen dekat muka lagi bagus. Hehe. Nanti muka cantik berseri, dapat Datuk Sri, jangan la pula gigit jari. *cewahh, macam pantun dah*



Sekian, bye.

#hatitengahsakit


No comments: