Sunday, 6 January 2013

Quick Update#3: The Babies

Hello there!
ehhe, i've been very excited to introduce the babies.
*baca strategic management pun tak excited ceni*

so guys, 
proudly, I introduce..

(drum roll sounds)

Tom, Anne, Jerry!

yay, haha..
not me, he chose to name it himself.
I prefer William, Kate and Pippa.
hewhew kelass gitu.

takpela, it's his babies, let him named them anything,
haha, oh.. awalnya dia nak letak nama
Nur, Han, Nan
*woi lempang nak?*
  
kuang ajo ket situ
(^_____^)

oh ya, they are just 1 month old
ala comel


home sweet home
bertingkat tingkat umah dia, dah la babies, naik separuh jalan je dah turun balik. *give up*
 Tom ngan Jerry, skali Daddy (hehe) letak kat atas, terus tak reti turun.
Si Anne pula, letak kat atas, terus terjun ke bawah. Aiyakkk!

daddy's buah hati. sobs

Sweet couple, Tom + Jerry
 haa, Tom ni the only thorn among roses. Cewahh, jantan. Jerry dan Anne adalah gegurl. :p

si lasak, Anne

Anne ni a bit naughty. awal-awal lagi dia dah buat Daddy kejar dia keliling rumah. Haha. Lepas tu jugak telah buat aksi lagak ngeri terjun dari rumah kuning (paling atas) ke ruang paling bawah. Adoii. Daddy need to train Anne a lot in term of her attitude. Haha.

Their Daddy said that they are all very cute, lepas makan, tido, makan, tido. Aiyo, why you guys so much like Daddy ahh? hahaha

as for me, i could not differentiate them all. Lain la kalo beza warna kan? 
Shocking Pink ke, Soft Pink ke, Baby Pink ke? Eh apasal semua pink? haha

really could not imagine how boyfie treat them like just now, feeding them water as dey oll tak pandai nak minum sendiri, Aww, so sweet Daddy mereka. Haha. Then tadi panggil-panggil ajak makan la.
*falling*

oh ya, finally Daddy take out semua yang tinggi-tinggi tu dan they all stay bawah je..
nanti dah besar sikit baru pasang balik. hehe

ok dah, 
everyone, greet Hi to them. hehe

Bubui :P

ps:Quickhupdate aku ni tak jadi quick sangat pun, panjang berjela,
sorry, i'm just addicted to write.
huhuhu

No comments: