Monday, 28 January 2013

An Evening at Old Town White Coffee, Bangsar South


Hai!

Baru je tadi I olls update, sekarang ni nak hupdate lagi? Haha, suka hati I olls la..heh. Sebab I olls memang takde kerja sekarang, senang cakap ai is BORING. Haha.

Petang tadi, sambil bermalas-malasan layan perasaan, tetiba boyfie call ajak makan kat Old Town, huhu. Terasa ada sinar *ceh* sebab dah tak tahu sangat nak buat apa. Kang kalau naik bas pergi Mid Valley kang, tak jumpa jalan pulang pulak. Sebab si dia tak ajar routes yang buat I olls melencong lagi. haha, takpe, nanti I olls nak find out sendiri. Kehkehkeh

Terus siap ala kadar, berdesup jalan sebab dia dah sampai. Maklum la jarak tak semput sangat plus hari ni KL cuti so tak jammed sangat. He said, hari lain tak dapat derr dia balik kerja nak datang sini, sebab jalan jammed dan dia tak sanggup. Ok faham. I guess dia datang sebab kesian kat saya lunch tadi huru-hara cari tempat makan. Haha. kalau makan malam rasanya saya tau la beberapa spots, banyak gak. Siang yang problem sikit. Kehkehkeh. Lagi, I olls kan gegirl, tak berani lak nak jalan jauh sangat cari makan, nanti kena ngorat. Heh. 
*Pangg! Nah lempang*

Sebenarnya, dari Apartment ni ai dah boleh nampak Old Town tu, huhu. Secret Recipe pun ada. So tadi pegi la Old Town, for the dinner. Kalau sorang, tak koser ai tau, tapi sebab dia nak velanja, maka kita angguk laju-laju. Hehehe.

our meal! Thanks awakk..

Dr Man Kamsah. Haha

apesal eh muka tak glowing,
achaner nak praktikal esok ni?

Makan, sembang, bagi semangat lagi, pesan, tips..a lot. Pak cik ni bila bagi motivasi sampai besok pun tak habis. Haha. Dengar dan ambil, mana yang dia dah ulang banyak kali, kita ulangkan juga dalam hati. Muehehehe. Kang kalau ajuk dia cakap, sentap lak.
Makan ai siapa nak bayar nanti? Hahaha. 
I olls rasa terhutang pula dengan dia ni, yela, parents ai pun dah put trust on him to look after their precious daughter *sangatt* since he is the closest to me.

 He said that, he realized that and he will try to give me the best as he can. Huuu, nak cakap thanks kang muak pula, takpe la nanti kita belikan awak coco jelly yeah?
Haha, Coco Jelly Yeahhh..Coco! Huhu.
Ok la, pesanan terbaru, malam ni tidur awal, pesanan patploh kali ulang : Nanti naik LRT dekat ramai pompuan, jangan bersesak ngan lelaki. Baikkk, dah well digest pun pesanan tu. Huahuahua

*thank you Bucuk spend time with me lagi tadi*


Dia dah jemu lettew

So, for tomorrow..Good Luck dear Hannan! Good night!

Byebyebye =)

No comments: