Friday, 7 December 2012

Makan Gaya Pelajar

Habis test je tadi terus laju-laju jalan hunting for food lerr.
apalagi..heheh

WOAHHH.. Big Apple yaww!
 muehehe, dah lama tak dapat donut gebu ni..tapi sebab kiosk je, pilihan tak banyak lerr, encik Alien pun takdok. Sobs :'(
tapi okey ler because almond tu (eh?) memang kegilaan sejak zaman purba lagi.. ngeh3

sambil senyum L E B A R, sambung jalan laju-laju untuk grab my lunch..Donut lagi, lunch lagi? 
ehemmm, donut tu simpanan masa lapar, hi-tea mungkin? 
(sangat la wujud hi-tea untuk aku ni, dalam mimpi)

yummeh
eh? tak cukup yummeh eh? memang pun sebenarnya..
pucat je dan tak tantek, orang tengok sure tak selera.
tapi aku? laju jee.. hehe
memang tak suka sayur la.. kengkadang kalau beli nasi macam ni untuk makan kat foodcourt terus, cuba gak ambik 2 3 ketul sayur as hiasan..sebab segan la dah besar panjang pun tak makan sayur.. 
sudahnya aku membazir gakk..
tak makan sayur, padan le keje membuta je..lemau je! kikikiki
cukup la ayam goreng, kuah sikit and sambal belacan.
dan secawan milo ais
muehehehehe

#memang macam ni la rutin makan ai as student.
Alhamdulillah

BURPPP.. opppss!

bubuii ;)

No comments: