Thursday, 20 December 2012

Majlis Pra Graduan UiTM Melaka 2012

Ehem!
Pre-grad? maknanya..saya dah nak habis belajar lerr.. yippi!!

Bertempat di Hotel Equatorial, Melaka 
 dengan tujuan meraikan para pelajar semester akhir yang bakal grad tak lama lagii..InsyaAllah.
 After our internship next sem. Phew.

so ladies, put make up on (me prefer light one) and dress as vogue as we can!
yeayyy!! 
*juling mata tengok baju kawan2 lip lap lip lap* 
HAHA

Registration at 8.30, majlis start dekat 10am gak..sebelum tu harus la sesi senyum pada kamera..
hehhee..

weeehooo!!

wiwitt..tersedondon plak ngan abe kito nihh..

ngeh3

banyak lagi gambar, tapi takde dengan ai lorh..
tsskk takfelaa, kita tengok makanan ler pulokkk..

'Malay Cuisine'
Tom Yam Soup Aneka Laut
Nasi
Ayam bakar madu
Daging hitam
Nyonya Chap Chai
Telur gulung
Sweet sour fish fillet
Chilled longan with sea coconut

tapii yang sempat snapp...
ayam ngan daging je..

yang lain selamat dalam perut dahh..gelojoh sangatt.. 
meja pulak tak full, supposed 10 person, tapi we olls 6 person jee..
so another invisible 4 person, we olls belasah makan sampai kenyang bangettt.. 
first group juga yang tambah nasi..haha
*team kat meja takde gambar lerr, lupa*

sudah je makann..sesi keliling dewan untuk buat ketupat pula..ahahahaa
pot pet pot pet
amik gambar dan usha nombor 8.. pewiiitt
*gatal..sorry b*

gambar orang kenyangg

classmate menunjuk pakai inai
 D the housemate :)
hehhe

Saya duk asyik jalan sangat sampai terlepas sesi bergambar ikut program..
muahahhahaa..
bila dah penat senyum kat kamera,
mata dah macam berat.. jadii..
ayuh la kita balik TIDO pulaa..

Majlis end at 1.30pm..:)


Bubuiii :)

p/s: non watermark pics adalah dikidnap dari Fb tawantawan..eheee

No comments: