Tuesday, 18 December 2012

Bila orang tidur bercakap


I’ve been calling him many times since 10pm I guess. But no answer. I thought he was taking his bath, or maybe leaving his phone upstairs and he enjoy watching television downstairs. As always. *sigh* and after 12am, I called him again.

Me: Hello!
Him: ehem..yee..em.. (softest voice I ever heard from him) haha
Me: Laa, tido ke? Penat eh..?
Him: haah, tak tahu la penat ke takk.. (eh??)
Me: oh, okayla.. nak terus tido kea pa ni?
Him: boleh gosok nanti..
Me: ?? (kruk3 garu kepala) eh? Apa awak ni?
Him: yela, nanti boleh keluarkan, gosok balik enjin helicopter tuh..
Me: Muahhahahahaahahahha..apa la dia ni..gi la tido..
Him: eh, kita cakap pasal apa tadi?
Me: takde pape, gi la sambung tido..hahahhaa
Him: ok, good nite..
Me: nite, haha..

(^_____________^)

Lawak la, macam mana ek, out of no where tiba-tiba keluar pasal enjin helicopter dia. kahkahkah. Ni mesti tido termimpi-mimpi dia main helicopter pastu enjin helicopter dia rosak then dia boleh gosok untuk elokkan semula..hahahahahhaa. serius, LAWAK. Penat sangat la tu..faham dahh..

#saya rasa lepas dia baca ni dia akan tanya saya : “eh?? Awak ada kol saya eh semalam?” Dah selalu macam tu..dia cakap, then dia tak ingat. Ibarat bermimpi la..hahha.

sleep talking takpe, jangan sleep walking dah ler..
nanti tak pasal-pasal sampai ofis pukul 3 pagi..
ahahahaha

Buubuuiii:)

No comments: