Wednesday, 12 December 2012

Alhamdulillah

Phew.
no words can describe how grateful I am.
Alhamdulillah, rezeki Allah bagi.
Langsung tak jangka, sangat tak sangka.
Dalam kepahitan, terselit kemanisan.
Alhamdullillah.
Ternangis tau berita tu, hari ni dah confirm.
Syukur sangatt..

seronok rasa tak leh gambar bila kita dapat sesuatu yang kita tak expect.
 macam; "ehh?? apa ni??" "betul ke ni??"
widely smile sampai rasa terketar tahan tangis.

kadang-kadang Dia bagi kita susah dulu sebelum Dia bagi senang (rezeki) pada kita. kan?
Allah almighty!

#semoga urusan yang berkaitan lepas ni lancar je..*very hopeful*

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.



:)

note: baru perasan lately banyak good news untuk diri sendiri..*alpa*
again, ALHAMDULILLAH.

p/s: semalam genap 7 tahun arwah Ki yang paling saya sayang pergi.. kenangkan kenagan bersama arwah, sure laju je air mata. Rindunya pada dia..semoga Ki ditempatkan bersama ahli syurga. Amin
AL-FATIHAH

No comments: