Sunday, 9 December 2012

A conversation with her sister


Tadi masa bersiap nak pergi makan dapat call dari adik encik buah hati..
(^________^)

She: Bila majlis Kak hanan ngan abang?
Me: *GULP*

She keeps asking the same question for many times. My response was

“I don’t know, ask your abang”
“kenapa tanya pasal ni, siapa suruh tanya?”

Mak aih ko dik, soalan macam wartawan attack selebriti.
Aku punya response pulak tak habis-habis nak ngelak..

“No comments” *retiss sangat sangat*

Then macam curious pulak, tetiba call malam ni tanya hal kami. Katanya rindu. Ciss, berbau hanyir di situ..saje la tu nak korek rahsia..haha
So

Me: eh, macam excited sangat kenapa? Tak sabar nak kakak ipar ke?
She: Yela, nak merasa dapat anak buah.. hehehe
Me: *GULP again* amboii

Belum pape dah aim nak anak buah, pergi tanya abang ko ler dikk, akak pempuan, tak manis nak jawab..kih3 *poyo sangat*

Suruh tanya abang dia tak nak pulak, takut katanya..
CISS

her sis and retisss *haha*


#teringat kenangan pasal beg tu..ishh, lupakannnn!

note to his abang: jangan marah dak tu pula, saja je dia nak tahu tu..ngeh3

bubui ;)

No comments: