Sunday, 11 November 2012

Mr. Copter!

Kegilaan baru si dia. Baru beli tak sampai seminggu, TAPI hari ni dah rosak.. haha, cian kan? then tadi nampak dia usha something kat tenet, nak hantar klinik lettew.. hah, elok ler.. yang sebiji lagi kat rumah tu simpan buat pameran untuk anak cucu yep :)


hari tu konon baru nak usha, ok saya diam je walaupun dalam hati tau 'dia ni usha sebab nak beli'. esoknya dia pergi kedai tuh, untuk usha lagi dekat la kunun..kunun. saya dah sound la, "eleh, cakap la nak g beli" dia kata tak. kenpuden.cehh!

tup2 balik dia call saya gtau dah beli.. haaa, kan aku dah kata??\
usha dia tak makan masa lama pun!
ciss!! :)

bye=)

p/s: mlm ni balik kampunggg..yay! Happy Deepavali!

No comments: