Wednesday, 7 November 2012

Kahwin Diskaun

Hari tu balik dari Langkawi je terus gatal mengadu minta simpati buah hati..

 me: muka kita dah hitamm..Langkawi tu panas, dah gelap kulit yang sedia gelap nih..sobs
him: padan la muka..
me: alaa, dah la payah nak putihh, hitam senang je..
him: tapi kan, kalau kahwin time ni best tau..
me: err..nape??
him: dapat murah..sebab dah hitam..kekeke
me: ???

kahwin pun nak diskaun ke cik abangg?? boleh tak pakai student card ke? isiswa ke? keh3
 ciss..
haha..ada juga jenis yang fikir macam ni..saya tak terlintas langsungg..

daripada melayan dia yang suka buat lawak payah nak detect tu, baik tengok benda-benda cute nih..

-
-
-
-



beli kat padang besar, RM10. dah pass pada RnR

keychain HK!! RM1 je..

*why so cute huh??*

from Vietnam.. gift from Syai

Hello Kitty lagi..baru grab tadi..=)
sebenarnya saya ada few HK collections ni.. pencil case, T-shirt, baju tido, key chain.. sampai kawan saya dah annoyed dan geli..hahaa

biasa la kanak-kanak riang..saya pun tak sure since when i fall in love with HK..hehe

ok bye =)

p/s: ni adalah contoh karangan terpesong..atas cite lain, ending cite lain. gasak la..
ada aku kesahhh?? 
(^_____________^)

No comments: