Friday, 23 November 2012

Hacker Comel


Sepatutnya pagi tadi ada test, tapi cancel sebab lecturer terlewat. So tunda miggu depan. Patut la semalam terasa liat-liat dodol nak study. Hehehe. Dalam liat atau erti kata lain nya malas tu, sempat la buat selingan ngan mukabuku. Multi tasking aku ni, satu masa dua buku aku baca. Haha =P

Intai je apa watak-watak lam mukabuku tu buat sampai jari ni stop scroll bila nampak sorang kawan publish “terima kasih Tesco” untuk dapatkan voucher RM500. For real?? Haha. Biasala budak jakun macam ai tak leh tengok tawaran macam tu biarpun tak sure betul ke tifuu.. cepat-cepat ai klik benda tu, dan tengok senang je cara dia, just tulis “Terima kasih Tesco” dan publish ke wall. Haha

Laju-laju taip Terima kasih Tesco then backspace balik semula coz rasa segan plak kawan2 tengok ntah hape aku buat. Lalu amik keputusan log in dengan bf punya account. Keh3. Maka kenpiden la ku buat benda tu..hahahaha. lepas buat tu kan dia ada survey before nak claim tapi survey tu tak dapat buat plak. So I give up. Tak tau betul ke tak.haha

Dengan tak bersalah, masuk balik mukabuku dengan akaun sendiri lalu tertera la:

*sempat gegurl tanjat* hihi


Kah3, terus SMS si dia lepas buat nakal. Hahaha. Tapi kan dia tak reply. Bila call dengar suara lemah je, ciss..tido. Padan la muka, dia tido, ai hack account dia. kah3. Hack la sangat kennn..lalalalala
Pagi tadi call dia cerita apa saya dah buat, then dia tak habis-habis cakap “jahatnyaaaa”. MEMANG. Muehehhehe..jangan marahhh, sori tau..dah niat kalau voucher tu dapat, kita share berdua..tapi apa dayo den..kehkehkeh (^____________^). Kesian pulak jadi mangsa macam tu..Kejam aku ni.
*tampar muka sendiri*

#baru pas entertain sorang telemarketer pasal Takaful Health Pro. Adoii, mula-mula saya layan okay je, tapi bila lama dia macam nak desak je,saya bagi alasan nak g kelas pun dia boleh ulang balik cite dari awal sampai akhir. Adoyai, terus ai letak. Maafla, dah cakap awal kan ada kerja. Jangan paksa-paksa derrrrrr, tak shuukeee. L

Bye=p

p/s:keje berlambak ni, pengsan la! L

2 comments:

Lutfi Azmi said...

hahah guna acc orang lain pon boleh,

miss H said...

keh3, hidup kena pandai der..pandai gunakan orang.haha=P