Wednesday, 28 November 2012

#Gerampadadia


Gaduh selalu cool tak? Well, saya ngan dia sebenarnya kalau sehari tak gaduh memang bukan kami. Selalu yang start cari gaduh ialah dia, eh saya. *gangster* Walaupun kadang-kadang saya rasa saya tak salah, tapi last sekali saya terpaksa la mengaku salah. Tu la, sape suruh selalu buat jahat, semua benda baik ko buat pun orang nampak jahat la. Sobs. Yelaaa, saya tau saya je punca semua gaduh tu. *sigh*

Hari ni ken, saya pergi kelas pagi-pagi lagi. Pastu dalam pukul 9, dapat la ‘morning’ text from him, menandakan dia dah masuk keje. Kalau takat balas ‘morning’ balik kat dia, harapan la nak mintak balas.. maknanya?? Hmmm, sibuk la tu. Ok paham.

Saja hari ni nak buat eksperimen sikit, sebab selalu mmg aku yang terhegeh-hegeh cari dia tanya buat apa? (biar pun tau dia tengah keje). Dah makan ke? Itu ke, ini ke.. so hari ni aku senyap je, dia lagi la SENYAP. Apa la pompuan ni harap dari boyfie dia yang busy kerja. Heh.

Sekali mengalah juga text dia bgtau hp problem. Tunggu reply tak reply. Foineee…. Baru nak lelap dapat reply dia, dalam hati ckp ‘reply taun depan jela!’. So, ai is merajuk la. Tapi kan, tak guna merajuk, dia bukan nak amik kesahh. Foineee lagi sekali. Sobs.

Malam before pergi kelas pukul 8, dia call saya jawb endah tak endah la. (ikut hati tak nak jawab, tapi nanti akan jadi salah satu salah aku gak). Dia BENGANG saya badmood. Hello, memang aku tak terasa la kan ko bizi memanjang. Ajak dating pun pelbagai alasan. ‘conference la, exhibition la, bla,bla,bla. Tak mengapa la. Buat-buat faham. Dah dia marah kan, saya diam je la. Terasa gak tunggu dia sehari, bila call dia boleh nak marah pulak. Tak faham pompuan betul dia ni. 

Saya text : bagus la bagus. Sy paham la awak sekarang. (since dia cakap ai never understand him). 845am to 8pm, I won’t expect any calls or msg from u. …….(ayat merajuk). 

Ingat dia nak paham???? Haremmmmm, sampai sekarang tak ada call tau. Nak rasa apa pun tak tahu dah. Agaknya dah lena tido. Takpela, asal awak bahagia. 

ai senyap, dia dapat tau why??
harapan le derr, HARAPAN!

#sakitjiwaadapunmacamtakdeblahla


No comments: