Saturday, 20 October 2012

The two of us!

Hai.. ini entri gembira lagi..dengan buah hati lettew.. haha.. betul2..dengan DEAR (penjenamaan semula) ekekeke… sebenarnya kali ni pun nak sumbat gambar banyokkkkk2 gitu.. agak- agak nak meluat, kindly leave this page la.. hihi

Peristiwa ni selepas tangkap gambar pre-wedding, eh, pre convo la..maap la mak cik ni gatal sket.. keh3..lepas amik gambar pakai jubah gedabak tu, saya request kat dear, tangkap gambar freestyle jum?? Kita gunakan bantal buat props jum?? Haa.. dear pun lompat laju-laju cakap nak.. kah.kah.kah. Hover je ai, angin mamat tu karang baca ni. *buat malu je.buat malu je*

Since kami berdua je, harus la ai refuse awal-awal tak nak gambar sekor2.. so, jom la kita setkan kamera, letak atas kereta dan tangkap gambar banyak-banyak sampai munnnnttttoooohhhhh!!!! Meh kite pakat kelih hasilnye neh.. (pehe ko dok?) refer kamus Terengganu eh??

Ehem-ehem..setiap gambar ada ceritanya.. keh3 (mereng lak rasa gelak camni) layankan ajela.....



masa ni sopan lagi

sama eh dengan yang atas tu??

kami ada bantal.. ko ado??

me: "yang, tengok tulisan ai ni buruk nau.."
him:"ahh, xsempat..tangok kamera la.."

yela3, tengok kamera..

Him: eh..nak wat gaya apa ni??
me: buat PEACE yanggg..

mati akal dah nak senyum gane

kah.kah.kah (hover ai gelak)

nak bergambar ke nak bercakap??

*malu* tutup mulut, nak tengok smiling eyes je.. dia tak buat pon =P
selalu against me tau.. =(

see?? nampak tak?? ciss!

yela, tak payah sorok muka..tak style la..

him: tengok ai buat macho..
me: mac what?? macho?? kahkahkah

(^___________^)

him: ai sembunyi, u cari eh??
me: ok deal!!

me: haa..dah jumpa!!
him: belum sempat menyorok la!! grrrr
 him: nahh..hamik kauu!!  Dushhhh!!
me: Ouchhhhhh!!
nahhhh rasakan penangan sailormoon!! (buli balikk)
alaaa...jangan merajuk..ai sorry eh?? (bf)

ok berdamai. LOVE

 
 we love all the pics! memang hari tu kitorang bergambar sakan wehhh.. sampai penat.. kebetulan pulak baju kaler sama.. huahahaha.. achanerr tu?? hihihi (gelak sopan sambil cover mulut)

sekarang kan, contohnya kalau malam ai ada terasa ngan dia, nak tido tu ai tengok gambar-gambar ni semua, besok pagi elok je ai kejutkan dia pergi kerja.. muahahaha.. so, tak la gaduh lamaaaa..
keh3 

haa..dah la.. bubbye =P

p/s: meniti fasa baru kehidupan.. jeng! jeng! jeng!



No comments: