Saturday, 6 October 2012

Saya rindu laa :(

Saya sedang homesick..(tak malu), biar ar! Bila duduk sorang-sorang macam ni, fikiran mula la melayang.. dah la tak ada orang nak melayan ai kan..  Redha aje la nakkk... J A U H je fikir, sampai ke kampung..haha. sobs. Uwaaaaaaaaaaa..saya nak balik!!  rindu kat abah, ummi dan adik-adik.. tak sabar la nak balik lagi 2 minggu kot.. YIPPIEEEE!!! (sila sabar) (^_________________^)

Kakak. Rafique dan Adik

our happening family

*tengok abah buat mata juling, adoyai*

adik and her make up

handsome dad ever!

mum and daughter

Sofea gedik



tiada dalam gambar ialah, along, abg long (abg ipar), dan baby elephant, Raina.. hahaha. mereka dah selalu saya jumpa..tak rindu sangat..hihiii
(^____________^)


ok bye =)


p/s: dulu2 gaduh tak sampai sehari dah berdamai, sekarang gaduh nak cecah seminggu baru nak berbaik.. akan datangggg??? hmmmmmm, makan tahun kot.. (kecil hati) SOBS. :'(



No comments: