Friday, 19 October 2012

Pening + Pusing

*sigh*
ceh..belom pape dah mengeluh
susah la cari tempat praktikal ni..tu yang peningg, pusing.. *pitam*
mane ar nak praktikal?? tulunnnn...

dah tak jumpa, mula ar bengang..
pastu text dia

me: susahnya cari tempat praktikal ni..
him: try cari dalam majalah.com..tepi tu awak klik kerja praktikal.
me: eh? give up je rasa (mmg slalu)
him: plok dh
me: gane nak post soalan lam ni?? (buta IT)
him: amik e mail dia, antar e mail kat dia je.
me: bukan, tak jumpa pun company sini
him: register dulu tu..
me: dah (dah mula bengang)
him: pastu comment bawah tu..

pastu saya tak reply dah.. eh, apa la arahan dia tu.. tak ghetiii aku..
give up ar, dah malas, nanti ada pulak ai marah orang.. grrrr..

k bye =(


No comments: