Friday, 5 October 2012

Oh!! I want this!! =)

Tadi saya selongkar folder-folder gambar.. Tiba-tiba mata tertancap kat beberapa gambar ni..

*hmm..YUMMEH*

saya nakkkk (^_______^)

nak jugak!!!!

Saya tempah Cupcake yang comel ni dari LILBITE BAKERY! tahun lepas rasanya, for his birthday..kot..(lupa)  Seriously rasa dia sedapp sangat, affordable pulak tu + very the comel decorations... apa lagi nak?? nampak gaya macam nak kena tempah lagi je.. ohsem taste weh!! tak menyesal (eh, terpromote pulak)..  sape nak belikan untuk ai??? 
LALALALA (^_____________^)

p/s: nampak tak comot2 cuppies tu? saya dapat cupcake ni for free sebenarnya sebab rupa dia tak perfect pas accident. (terbalik kot) tapi satu benda tak berubah, RASA dia yang OHSEM!! 
thumbs up, Lilbite Bakery!

BYE=)


No comments: