Wednesday, 17 October 2012

Last Weekend

Sabtu lepas, saya jalan-jalan lagi keliling kampung. Eh tak, kat Melaka la mana lagi.. terperap kat bilik adalah sangat membosankan.. keluar bertiga, me, Diyana and my guest time tu. yang lain adalah BUSY.

First thing kami buat ialah makan (for sure) dekat KFC je. lepas tu naik bukit, panjat tangga pergi 'gereja lama' belakang Dataran Pahlawan tu. Snap few pics then rushing down because its already dark.. seram ar duk situ dah nak malam tu..haha

suddenly, Along pulak call cakap dia pun around situ. So, pusing punya pusing, terserempak la dengan Along and the family. Of course la ada two wonder kids tu (Rafique and Raina). Jalan dekat Pahlawan Walk then Along ajak makan.. lepas tu dia hantar balik kolej.. (tak payah susah2 naik teksi)
eheehehehehehe (^___________^)




malas nak update panjang-panjang sebab terkenangkan sesuatu lantas mati mood haku.. cukup la..hihi. Pics pun mampu letak dua ni je, yang lain biar selamat dalam simpanan je, kot nanti hati saya sejuk balik.. (konflik dalaman)..

p/s: weekend lepas saya TAK PERGI MANA pun, AHAD baru keluar pergi KL!

bye=P




No comments: