Tuesday, 18 September 2012

Turning one year older!


Alhamdulillah, I am 22nd years old on 9th September ago. Bersyukur kepada Allah kerana masih dapat meneruskan kehidupan di bumiNya. Special appreciation to Abah and Ummi for bringing me to this world and raise me up very well. Love both of you with all my heart. Sobs =’)

So, memandangkan saya naik bas on 8th Sept, when it is 12.00am, I smiled, wide. My heart sings “Happy Birthday” song for me. Haha. Abah dan Ummi dah ucap in advance, masa hantar saya naik bas. Few seconds later, I received some personal messages from my friends and of course, him. Pastu sambung tdo la, tup2 dah sampai Hentian Putra. I called him, telling that I’m arrive. Listening to his sleepy voice, I said “tidur la dulu, nanti dah cerah sikit datang eh”. He said,”xpe la, saya datang sekarang”.  Sejam berlalu, dia tak muncul juga. Sambung tidur la tu. Heh. 2 jam lepas tu baru datang.

Masuk kereta dia ucap “happy birthday, x ada hadiah tau, next time eh..xsempat beli”. Saya jawab, “ ok, sape nak hadiah, xpayah la bagi, nanti turn awak saya kena balas”. Dia senyum. Pastu saya mengada cakap, “hadiah xade, nak jugakkkkkk!!!!” then dia suruh tutup mata. Haaa.. dah agak dah, layankan ajela sambil curi2 bukak mata. Pastu dengar lagu ‘Happy Birthday’ yang dia bluetoothkan ke radio kereta. Terus gelak and he put something on my lap.


  
Haa, this bag.. I was stunned, don’t know what kind of expression I’ve made that time. Back to reality, I said “Thank you, hahaha (gelak lagi)” dia cakap “tengok la apa isi dalam tu”. The truth is, saya tak suka dapat hadiah dan kena bukak depan org yang bagi, segan la. Kalau terlebih suka nanti terover senyum pulak, kalau tak suka pun sure akan cakap suka. Kalau belakang2 senang la kutuk. Muahahhahaaa.. slowly la, baca kad dulu,hiihi..


Princess? Hihi *malu* teka saya dapat apa?? Jeng….jengg……jengggggg……




Handbag!! Cantiknya… saya suka sangat, terus terfikir nak padankan ngan baju apa. He said the letter ‘B’ represents him. Heehehee.. lama saya belek, kan dah cakap kalau suka jadi over la, tuan dia tengok pun sengih je memanjang. Dia cerita la time pergi beli, dia seorang je lelaki, semua perempuan pandang, tapi dia buat bodoh je. Saya dapat bayangkan. Haha.

All in all, I love that handbag, thanks to him. October is approaching, what shall I get for his birthday? Aiyakkk, kan dah kena balas. LOL. Tapi saya student lagi, tak nak la bagi apa2. Padan muka..=)
Harapan saya sempena umur makin meningkat ni, semoga saya dapat keredhaan dan keberkatanNya selalu, dikurniakan rezeki melimpah ruah dan berjaya mencapai cita-cita dan impian saya. Amin..=)

p/s: I’m looking forward for what I’m gonna received next year on my birthday! haha


No comments: