Thursday, 20 September 2012

Jalan-jalan buang masa =)


Baru-baru ni pergi Aeon Bandaraya Melaka. Plan asal nak temankan si Diyana photoshoot, haha. Gambar passport je la, tup2 dah pusing seluruh alam kat situ tak ada pulak service tu. *penat*              Bila dah penat, mula buat muka monyok, tak nak jalan dan nak duduk je kat mana-mana bangku yang ada. Iili ngan Diyana ni jenis energetic, so mereka jalan menuju ke Baskin Robbins sambil teruja. Saya?? Pandang dari jauh.. tiba-tiba Nampak si Iili ni try ais krim kat situ, *mata bersinar-sinar*     mula nampak jalan masa tu, terus je join diorang dan ikut sama try..hehehe

Diyana grab two scoop of ice cream, lupa nama apa, with a nice topping for us three. Kami share la, rasanya sangat MANIS..yummeh! dan hilang la semua stress dan penat jalan. Sekejap.



*Dah half makan baru nak mengabadikan kenangan. Masing-masing gelojoh. (^________^)

Lepas tu, tak terus balik, pergi ke Mahkota Parade pulak. Penat weh, saya paling penat. Seharian jalan, jem semua otot ngan sendi. Malam tu apa lagi, tidur tak hengattt la.. x ada beli apa-apa pun sebenarnya, sekadar berjalan menghabiskan masa dan tenaga bersama kawan-kawan. (^__^)

Apa pun we all had a great day!

Bye! =)


No comments: