Saturday, 26 May 2012

dinner bersama M tersayang..

yay! saya sekarang bercuti sempena Hari Gawai selama seminggu! seronok, ingatkan nak terus balik ke Terengganu but since my kakak pun nak balik sekali, so my mum ask me to join her balik on Saturday!! adoyaiii.. tapi takpela, alang-alang dah ada kat rumah kakak ni, M pun mengajak saya keluar dinner tadi.. hihi.. tempatnya adalah....
-
-
-
-
-

yee..Restoran Po'Sen di Kajang.. first time saya datang sini dan saya suka sebab cantik dan macam tradisional je..aman..hihi.. SUKAAAAA..thanks M!

*gambar dari Google*

tgk, macam mane x jatuh hati.. makan kat tempat aman camni.. saya kan ala-ala kampung sikit..hehe
kami takdela makan besar pun sebenarnye, since M yang lapar, (dia baru balik kerja), saya suruh dia suka2 hati je order untuk saya.. oleh kerana mendapat kebebasan dari saya, maka dia pun order la...

*hasil beliau order*


harusla beliau order mangikut selera beliau..dan saya, terpaksa AKUR..haha.. sama plak tu order, 2 nasi goreng USA, (jauh dtg) kerabu mangga, laici untuk saya dan air asam boi pilihan dia.. sedap jugak makanan kat situ, pasni boleh la request nk pergi lagi.. tempat ni lebih kurang sama dengan Restoran Village View..huu.. oh ya, M kata sebenarnya dia nk order kerabu sotong, tapi tersasul jadi kerabu mangga..hahahahha!! kan jauh dua tu..lawak je.. pas makan, sembang jap perancangan masa depan (hehe) dan terus balik.. oops, our dinner worth RM23.30..

ok, bye =p


p/s: thanks M, cayangg kamu! hihi



No comments: